Маҳорати Даниель баҳои аъло гирифт

0
401 просмотров

Даниель Рустамов дар Тоҷикистони офтобрўя таваллуд шудааст ва аз расму оину инсондӯстии тоҷикона бархурдор аст.

Даниель аз муҳити оила набаромада, бисёр хушрафторона ба воя расидааст. Ў аз овони хурдсолӣ ба сурудхонӣ шавқу рағбати зиёд дошт. Номи аслии ў Дониёр аст, вале мухлисонаш ӯро ҳамчун Даниель мешиносанд. Ба Даниель баромад кардан дар назди оммаи васеъ хуш меомад.

Соли 2009 ў ба гимназия дохил шуда, худро ҳамчун хонандаи намунавӣ нишон дод. Дар вақти таҳсил вай якчанд забонҳоро аз худ кард, бахусус забонҳои англисӣ, кореягӣ ва русӣ. Даниель дар ҷамъомадҳо фаъолона иштирок мекард. Ўро ҳамчун пешсафи синф меҳисобиданд.

Соли 2013 ў хонишро бо муваффақият ба итмом расонид ва баъди он ба шаҳри Москва сафар кард, барои давом додани фаъолияти худ. Д. Рустамов дар кишвари Украина дар гурӯҳи «Икс Фактор» иштирок карда, композитсияи «Imagine Dragon» — «Padioactive»-ро бо маҳорати воло сароидааст. Даниель Рустамов дар шоу «Песни» ҳам иштирок карда, аз 2 давр гузашт, вале дар даври 3-юм мағлуб шуд.

Даниель дар саҳифаи facebook-и худ чунин навиштааст:

«Дорогие друзья хочу выразить свою благодарность всем кто поддерживал и болел за меня, это очень ценно для меня. Безумно рад каждаму из вас. К сожалению моему участию в проекте «Песни» пришел конец. Я не ожидал что я так далеко пройду, и я очень рад своему участию и этому бесценному опыту. Ведь моей главной целью было представить Таджикистан мою Родину, для Русской аудитории и я это сделал. Первого эфира мне хватило я был уже доволен собой. Спешу всем сообщать что я не расстроен и все хорошо спасибо за вашу поддержку и сообщения мне очень приятно. Все ещё в переди! Слава Богу за такую возможность, с каждым годом я все сильней чувствую. Его руку над моей жизьню и его благословением.  

Мо аз Даниель Рустамов дар оянда умедҳои зиёд дорем. Барояш дар ҷодаи сарояндагӣ барору музаффариятҳо хоҳонем.

 

Нет комментариев

Также рекомендуем